Om lokalen

Öppettider

Vi har öppet tisdagar 1830 – 2030, torsdagar 1830 – 2030 samt söndagar 1000 – 1200. På söndagarna är hela familjen välkommen att skapa och laga tillsammans – vi har massor av spillvirke och annat som är kul för barnen att bygga med.

Förberedelser inför en aktivitet, att bygga fågelholkar med barnen på bygglekplatsen

Kostnad

För att aktivt arbeta i lokalen så kostar det 300 kr för 3 månader. En förutsättning är att du är årsmedlem i föreningen (200 kr). Läs mer på sidan Bli medlem.

Som medlem har du även tillgång till diverse material som vi samlat ihop. Det trasiga glaset i den här lyktan byttes ut mot en tunn mässingplåt

Utrustning

Vi håller fortfarande på att att köpa in maskiner och verktyg men siktar på grundläggande utrustning för arbete med textil, trä (’hantverkarnivå’, endast utomhus), elektronik, CAD/3D-skrivare, samt vinyltryck. En översikt av nuvarande maskiner finns på vår Wiki (under uppbyggnad).

Har du något som du vill skänka till föreningen så får du gärna höra av dig genom att fylla i formuläret på sidan Skänka saker.

Om du saknar något verktyg, någon maskin eller dylikt och vill att vi ska försöka skaffa det så fyll i formuläret på sidan Önskelista.

Att lära sig mer om 3D-skrivare och elektronik är något du kan göra hos oss

Regler

Man kan lite kortfattat sammanfatta reglerna med att vi ska respektera varandra, respektera vår lokal, och respektera vår gemensamma utrustning. Innan du påbörjar aktivt arbete i lokalen måste du skriva under vår ansvarsförbindelse. Sen finns det mer specifika regler och rutiner kring olika maskiner på sina respektive Wiki-sidor.

Med vår Cameo 4 kan man göra vinyldekaler eller vinyltryck till textil

Covid-19

Stanna hemma om du känner dig sjuk eller någon i ditt hushåll är eller känner sig sjuk. Håll avstånd, tvätta händerna när du kommer till lokalen och respektera andra besökare i lokalen.

Hitta hit

Lokalen finns på Smältaregatan 7 i Höganäs, i Friskis & Svettis före detta lokaler. Man kör in genom grinden vid daglig verksamhets godsmottagning (mittemot Top Brands Scandinavia) och parkerar på baksidan av fastigheten.